Gullberg & Jansson AB (publ.) er en miljøteknisk bedrift innen svømmebassengbransjen med hovedkontor og showroom i Helsingborg. Vi er størst på bassengtak og bassengvarmepumper i Norden og markedsfører også miljøsmarte bassengprodukter fra de velkjente franske produsentene Zodiac, Walter og Wood.

Bassengtak og bassengvarmepumper er energibesparende produkter som skaper behagelig bassengvarme og forlenger badesesongen. Vi har siden starten i 2002 fokusert på å tilby energi- og klimaoptimerende produkter som reduserer energiforbruket i samfunnet. Vi har selv designet og utviklet Nordens mest solgte bassengtak og bassengvarmepumper i nært samarbeid med utvalgte produsenter fra Asia og Europa, som produserer store volum under nøyaktig kvalitetskontroll.
Vi har en anerkjent støtteorganisasjon og et heldekkende nettverk av servicepartnere i de markeder vi opererer på. Dette sikrer kvalitetsfull service.

Gullberg & Jansson AB (publ) har vært notert på Spotlight Stock Market siden 2012. De fire største eierne av Gullberg & Jansson er Gaétan Boyer via selskap, LMK Ventures AB / LMK Industrier AB og Lars Lindgren.