PARTNER

GODE FORRETNINGER SKAPER VI SAMMEN

Per dags dato er vi markedsledende innen bassengvarmepumper og bassengtak. Vi er også en distributør for produkter fra franske Zodiac og Walter og vi vil gjerne at du som partner skal kunne dra nytte av vår salgs- og markedsorganisation. Derfor har vi skapt Gullberg & Jansson Partner Program.

Gullberg & Jansson Partner Program er utviklet for å støtte deg som partner med å få fordeler av Gullberg & Janssons markedsledende posisjon. Som vår partner betrakter vi deg som en utvidet del av teamet vårt og partnerprogrammet er utviklet for å gi deg konkrete salgsfordeler på markedet. Gjennom Gullberg & Jansson Partner Program får du som forhandler tilgang til flere fordeler i salg, marked og teknikk. Du blir invitert til det populære Gullberg & Jansson Academy, en årlig teknikk- og salgsopplæring på vårt kontor i Helsingborg.

Vår målsetting er å bygge opp ett langsiktig samarbeid med deg, som vil bli kjennetegnet gjennom åpenhet og førsteklasses salgssupport, markedssupport, samt ettersagssupport.