Derfor er bassengtak fra Gullberg & Jansson best!

  • Våre bassengtak beskytter de kjæreste du har. Samtlige modeller er godkjente ifølge den franske sikkerhetsstandarden NF P 90 309, som omfatter både sikkerhet og holdbarhet. 
  • Våre bassengtak har automatisk seksjonslåsing. Det betyr at det bare er nødvendig å låse opp den første seksjonen og ikke hver seksjon for seg. Automatisk seksjonslåsing gjør at det er raskt og lettvint å skyve taket unna bassenget.
  • Våre bassengtak er utstyrt med ekstra flat komfortskinne, som bare er 12 mm høy og dessuten er behagelig å gå på. Aldri mer vondt i føttene!
  • Samtlige modeller har tre års materialgaranti. Skulle ulykken være ute, kan du føle deg trygg på at vi har delene og den kunnskapen som er nødvendig.

Våre bassengtak er dessuten flotte å se på. Samtlige modeller har jevne, behagelige linjer og vi har vært nøye med detaljene. Vi har strevet etter å skjule nagler og rustfrie skruer og vi har utviklet stabile løsninger til utsatte funksjoner som lås og hengsler. Med robuste konstruksjoner, pulverlakkerte, forsterede aluminiumprofiler og paneler med UV-beskyttelse på begge sider, leverer vi et produkt som vil gi både trygghet og glede i mange år framover.

Finn favorittmodellen her